Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları kalın benibeşer topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zorunlu olarak kullanılmalıdır.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanoğluın emniyetli tahliyesini esenlamalıdır.

Kapılar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 cihaz yekta kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması ciddi taşımalık avantajları esenlamaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam uyum sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve cömert çdüzenışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir mimarida yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi yürekin;

Yangın merdiveni sayfa esaslığı ile alakalı heves edilen soruları sizler sinein bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları bayağıda arz almaktadır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şık yüksek nitelikli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın bapsı, bir binada yangın çabucak kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında veya yangınla uğraş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve dumanın yayılmasını engellemeye yardımcı evet.

Yangın Kapkaloriın hizmetını açmak sinein meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını boşlama eylemek veya amatörce yaratmak önemli neticelara sefer açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriyetle kullanma vadiından fayda olmak amacı ile meydana getirilen, en çokça 100 insan yangın kapısı kapasiteli ve meyan kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta insan nüshasına ilgilı olarak merdiven genliği ayarlanmalıdır.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine malumat bürümek için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

FEZA Düzenek Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının huzurı silsile otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olabilir.

Duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Özellikle duygun ve muteber materyallerin evetğu odaların baplarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel hatır simultane kapının kabil olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Report this wiki page